Trofeu #StayRunnker

En estos moments difícils de confinament i incertesa és quan més hem de demostrar que podem amb tot. Per això no cal defallir i cal preparar-se per a un retorn on haurem de lluitar molt per a tornar, i tornarem.

Per això us proposem que resistim i llancem el nostre trofeu #STAYRUNNKER

  • Els vídeos es publicaran almenys en la pàgina de fb de la Carrera de les Empreses i s'aniran guardant en la LlSTA DE REPRODUCCIÓ #StayRunnker de manera que estiguen disponibles i agrupats per a les votacions.
  • Es podrà votar fins al diumenge 12 d'abril inclusivament

El vídeo amb més vots (m'agrada en Facebook) serà el guanyador i obtindrà el trofeu #StayRunnker com una nova categoria més de la IXª Carrera de les Empreses. trofeo #StayRunnker como una nueva categoría más de la IXª Carrera de las Empresas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

caValencià