9 gener, 2018

Reglamento 2022

9ª CARRERA DE LES EMPRESES VALENCIANES

Article 1; L'entitat de gestió esportiva Grup Nostresport organitza el diumenge 03 d'abril de 2022 la 9a Carrera de les Empreses Valencianes.

Article 2: L'eixida serà a les 9.00 del matí des de l'Avinguda Maestro Rodrigo 84 i finalització en la mateixa zona de l'eixida sobre un recorregut de 5 i 10K fixant-se un temps màxim per a cobrir tots dos recorreguts d'1 hora i 45 minuts.

Artículo 3. Categorías y Modalidades de participación:

  • 10K per equips: Puedes conformar un equipo con tus compañeros de trabajo existiendo modalidades de 2, 3 o 4 personas masculino, femenino y mixto.
  • 10K individual: Puedes correr de manera libre esta distancia
  • 5K: Existe una categoria general única per a la prova popular 5K per a tots els participants. Exclusivament en aquesta modalitat s'admetran atletes menors d'edat, des dels 14 anys.

Article 4. Inscripcions:

El preu de la inscripció és:

  • Fins al 28/02/2022: 11 Euros + 1 Euro solidari per corredor
  • Del 01/03/2022 al 25/03/2022: 12€+1€ solidario por corredor
  • Del 26/03/2022 fins al 30/03/2022 o final d'existències: 15€+1€ solidari.

Per cada inscripció es destinarà un EURO SOLIDARI a causes benèfiques. Vegeu en l'apartat solidaritat el procediment de selecció de projecte.

 L'import de la inscripció no serà reembossable, no obstant això, l'organització podrà gestionar un servici de canvi de dades.

MOLT IMPORTANT:

Si durant el període d'inscripció calguera fer modificacions en els equips aquestes només es podrien fer per a augmentar o substituir components. No es podrà eliminar components. 

Maneres d'inscripció:

Les inscripcions es realitzaran únicament a través dels següents canals:

  • Inscripció via web: Formulari d'inscripció existent des de la pàgina web carreradeempresasvalencia.com havent-se de realitzar el pagament de la quota mitjançant targeta de crèdit. Aquelles entitats que inscriguen a 20 o més corredors podran efectuar el pagament mitjançant transferència bancària.
  • Facturació Les empreses que desitgen rebre factura hauran de enviar-nos el seu justificant d'inscripció i pagament juntament amb les seues dades fiscals a la següent adreça de correu: facturacion@carreradeempresasvalencia.com

Article 5. Recollida de dorsals:

La retirada de dorsals tindrà lloc en la fira del corredor.

Fira del Corredor

L'organització habilitarà un espai per a la retirada de dorsals durant el cap de setmana previ a l'esdeveniment. Aquest espai està per determinar però el seu horari serà, divendres de vesprada (dia 01/04/2022) de 17.00 hores a 20.30 hores i dissabte (dia 02/04/2022) des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i de 16.00 a 20.30 hores.

 Requisits retirada de dorsals

Per a recollir el dorsal serà necessari presentar justificant del pagament de la inscripció, així com identificació personal.

En cas que un component de l'empresa reculla els dorsals de diversos companys és necessari que la persona que reculla puga identificar-se com a membre d'aquesta empresa i disposar dels noms de tots els components de l'equip (o els equips) pertanyents dels quals recull el dorsal.

Tots els inscrits rebran a part de la justificació en realitzar la inscripció, un missatge de l'empresa informàtica encarregada del control informàtic de la prova indicant-los el seu número de dorsal.

 Article 6. Drets del corredor:

Amb la inscripció a la carrera els corredors adquireixen els següents drets: dorsal i xip per a poder participar en la carrera, borsa del corredor amb els regals pertinents, cronometratge amb temps oficial i real mitjançant xip, aparició en classificacions, avituallament en finalitzar la carrera, avituallament líquid a meitat de recorregut, diploma commemoratiu descarregable des de plataforma de cronometratge, així com la resta de serveis al corredor que l'organització oferisca.

Tots els participants disposaran del corresponent assegurança de Responsabilitat Civil i d'Accidents. El participant en el moment de la inscripció, manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per a disputar la prova. Estaran exclosos els derivats d'un patiment latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis, etc. També quedaran exclosos els produïts per desplaçaments a/o des del lloc en el qual es desenvolupa la prova.

Article 7. Trofeus:

El lliurament de trofeus es farà en un acte posterior a la carrera. En ella es farà lliurament de trofeus i medalles per a cada component de l'equip per a 1r,2n i 3r classificat en les següents categories:

Categories per EQUIPS:

  • Parelles masculí
  • Parelles femení
  • Parellex mixt
  • Trio masculí
  • Trio femení
  • Trio mixt
  • Quartet masculí
  • Quartet femení
  • Quartet mixt

Categories INDIVIDUALS

  • Tres primers masculí 10k
  • Tres primers femení 10k
  • Tres primeros atletas masculino 5K
  • Tres primeros atletas femenino 5K

 CATEGORIES ESPECIALS

  • Trofeu “runnker” a l'empresa amb major participació.

 Article 8. Cronometratge

El cronometratge de la prova es realitzarà mitjançant xip electrònic d'un sol ús situat en el dorsal. No cal retornar, ni llevar-se el xip. Els atletes una vegada travessen la línia de meta acudiran directament a la zona d'avituallament.

Article 9. Classificacions:

La classificació oficial per equips s'estableix tenint en compte la suma de temps de cadascun dels components de l'equip. Si algun dels corredors de l'equip no participara o no acabara la prova, el seu equip no apareixerà en les classificacions. Sí que apareixeran els temps individuals dels corredors que la finalitzen en la classificació general.

Al marge de la classificació per equips hi ha una classificació general individual masculina i femenina per a les distàncies de 5k i 10K. Així com una classificació específica per a les categories individuals d'autònoms masculina i femenina.

Les classificacions oficials es publicaran en la web de l'empresa de cronometratge així com en la web oficial www.carreradeempresasvalencia.com u otros posibles medios colaboradores.

Article 10. Vehicles:

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que per als atletes poguera suposar.

 Article 11. Servicis al corredor:

La prova comptarà amb tots els permisos oficials necessaris, servei d'ambulàncies amb A. T. S. i Metge en meta, servei de vestuari en zona de meta, animació i speaker, així com altres serveis i atencions que l'organització puga disposar per al gaudi dels corredors.

Article 12. Protecció de dades.

Els participants autoritzen l'organització de la Carrera de les Empreses al possible tractament de les seues dades personals amb finalitats comercials i publicitaris respecte dels seus propis serveis i promocions esportius però MAI a la cessió a tercers, excepte la necessària cessió a l'empresa assegurador per a la tramitació de les assegurances d'accidents.

Així mateix, consenten la presa de fotografies/vídeos, autoritzant que la seua imatge puga ser publicada en perfils socials o mitjans de comunicació (escrits o digitals), sense dret a cap percepció econòmica per això. S'informa que l'interessat pot exercir els drets establits en la legislació vigent, així com oposar-se a rebre informació comercial, dirigint-se a protecciondedatos@carreradeempresasvalencia.com  

Article 13. Acceptació reglament:

La formalització de la Inscripció en l'esdeveniment IX Carrera de les Empreses Valencianes del 03/04/2022 implica l'acceptació i la conformitat del participant envers totes les disposicions d'aquest reglament incloent la cessió de la seua imatge per a la reproducció exclusivament en fotografia o vídeo de l'esdeveniment.

caValencià