20 gener, 2020

Solidaritat

Para la edición 2020 planteábamos recibir propuestas de proyectos destinatarios del euro solidario por inscripción. Buscábamos reforzar aun más la forma en que nos aproximábamos a la acción social, no limitándonos únicamente a buscar un partner solidario al que destinábamos la recaudación como se había hecho hasta ahora, sino buscat implicarnos más en proyectos concretos que pudieran tangibilizarse y medirse y que pudiéramos tratar de respaldar.

Fins al 14 de febrer 2020 vam estar rebent projectes a través del correu de solidaridad@carreradeempresasvalencia.com i seleccionem treballar amb l'ong GUP Valencia per al projecte «Una aula molt especial«. Pots consultar informació sobre aquest projecte en aquest enllaç. 

De cara a aquesta edició 2022 hem volgut mantindre el compromís que ja teníem amb GUP València i continuar treballant amb ells, des de ens proposen un projecte nou que, entre vosaltres, la comunitat Runnker, hem de tirar avant:

  • Projecte de GUP València al qual es destinaran els fons recaptats amb a l'edició 2022 de la Carrera de les Empreses de València. «Condicionament aules col·legi Djikesse«

El projecte ‘Condicionament de les aules del col·legi de Djikesse’ naix com a resposta davant les necessitats de la població de Djikesse (el Senegal), d'aconseguir que les aules ja construïdes es convertisquen en un lloc on poder estudiar, compartir i progressar, aconseguint els mitjans perquè aquests xiquets que estudien en el col·legi de Djikese aconseguisquen superar l'examen final i poden ingressar en secundària. És per això, que des d'Associació GUP hem vist la necessitat de condicionar aquestes aules en la qual els professionals donen resposta a les necessitats d'aquests xiquets i joves. Perquè la clau del futur d'aquests xiquets i xiquetes i de les seues famílies està a eixir de l'analfabetisme, aprendre un ofici, treballar i poder sobreviure.

El cost del projecte és de 4.950€

Pots consultar informació estesa del projecte punxant ací.

Colegio en Djikesse

Col·legi en Djikesse per al qual es destinaran els fons per a la seua adequació

Foto de More, menor amb discapacitat de Djikesse, col·lectiu al qual es dirigeix el projecte. Foto de la cooperant Noelia Clavijo

 

caValencià