2 febrer, 2022

Condicionament les aules del col·legi de Djikesse’

Projecte: Condicionament de les aules del col·legi de Djikesse

Beneficiari:

Associació GUP. València www.asociaciongup.es

C/ Ntra. Sra. de la Asunción, 2. 

46020 Valencia

46020 Valencia

Inscrita en el Registre de València amb núm.: AJ3/638-5359 de la secció TERCERA.

Descripció:

Djikesse és un poble amb quasi 3.000 habitants, situat en el departament de Bignona, situat a 6 km de la ciutat principal. La seua població es dedica en la seua majoria, a l'agricultura, ramaderia i té moltes persones joves sense qualificació, per això la formació tant de primària com professional és molt necessària.

El projecte ‘Condicionament de les aules del col·legi de Djikesse naix com a resposta davant les necessitats de la població de Djikesse, d'aconseguir que les aules ja construïdes es convertisquen en un lloc agradable, on poder estudiar, compartir i progressar, aconseguint els mitjans perquè aquests xiquets que estudien en el col·legi de Djikese aconseguisquen superar l'examen final i poden ingressar en secundària.

És per això, que des d'Associació GUP hem vist la necessitat de condicionar aquestes aules en la qual els professionals donen resposta a les necessitats d'aquests xiquets i joves. Perquè la clau del futur d'aquests xiquets i xiquetes i de les seues famílies està a eixir de l'analfabetisme, aprendre un ofici, treballar i poder sobreviure.

Objectius del projecte.

Les activitats que desenvolupa la Associació GUP tenen com a objectiu millorar la situació de persones desfavorides. El projecte ‘Condicionant les aules del col·legi de Djikesse’ pretén abastar els següents objectius:

– Promoció i desenvolupament sociocultural dels xiquets i xiquetes.

– Crear un espai de dinamització comunitària en Djikesse, que promoga la trobada, l'intercanvi, l'autonomia i el desenvolupament sostenible de la comunitat.

– Aportar els materials necessaris per a la formació bàsica i professional de xiquets de la comunitat de Djikesse.

Pressupost

Pavimentació: 1.500€
Armaris d'obra: 500 €
Ampliació Fotovoltaic: 1.000 €
Latrines: 1.800 €
Pissarres 150 €

Total 4.950 €

Coneix amb més detall el projecte ací:

caValencià