6 novembre, 2016

Com. Runnker

¿Què és un Runnker?
'"Runnker"' és un tipus de persona molt especial que es caracteritza per ser mitat corredor, mitat treballador i que destaca per la seua capacitat, sacrifici i compromís. Es tracta d'una comunitat exclusiva on els membres obtenen avantatges, promocions, regals, descomptes i serveis. La primera volta que fou vist un runnker fou en València, al voltant del llit del Túria l'any 2012.

¿Com puc ser Runnker?
Per formar part d'esta comunitat hauràs de guanyar-t'ho. Deuràs participar en els "esdeveniments runnker" que et proposem i obtenir, aixím¡, el teu "DNI Runnker". D'aquesta manera podràs certificar que formes part d'aquesta comunitat i tindre accés a molts avantatges.

¿Per què ser Runnker?
Si eres runnker formes part d'una gran comunitat de persones i podràs tindre accés a avantatges, promocions, descomptes, regals i sortejos. Pots conéixer la cartera de serveis en la web.

¿Em costarà diners?
No, solament has de guanyar-te el teu "DNI runnker" participant en algun "esdeveniment runnker".

Traslladans el teu "avantatge RUNNKER"

¿Vols traslladar el teu "avantatge" per a la "Comunitat Runnker"? Contacta'ns en info@runnker.net   i el nostre equip estudiarà la teuu proposta. Si es tracta d'un avantatge atractiu per a la "Comunitat Runnker" s'inclourà i difondrà entre els seus membres.

caValencià