Ajornament de la carrera

Amb motiu de les circumstàncies sobrevingudes amb el Coronavirus des de l'organització de la Carrera de les Empreses hem decidit ajornar l'esdeveniment.

Encara que no se'ns ha traslladat, de moment, una indicació definitiva per part de les autoritats, entenem que en aquests moments ha de prevaldre la seguretat i seguir les recomanacions d'evitar, i per tant no promoure, aglomeracions. Davant aquest escenari hem considerat com l'opció més assenyada ajornar l'esdeveniment inicialment previst per al pròxim 22 de març a les 09:00 h.

A partir d'ací buscarem una alternativa assumible per tots els participants i, encara que en el reglament s'indica que no s'accepten devolucions, oferirem el reembossament de la inscripció a aquells que els siga impossible la nova alternativa. Per a poder oferir esta gestió demanem a tots els participants que ens oferisquen uns dies per atendre cada cas.

Així mateix mantenim el nostre compromís amb tots els proveïdors de l'esdeveniment, amb els quals ens comprometem a continuar treballant.

Aquest compromís s'amplia als nostres patrocinadors, col·laboradors i “partners” socials, mantenint la nostra col·laboració amb ells.

Esperem que aquest pas arrere ens servisca per a agafar més força d'un esdeveniment que es promou únicament des de la iniciativa de Grup *Nostresport. Sens dubte aquesta situació ens situa en una situació financerament molt compromesa, però traslladem a tots un missatge de tranquil·litat i compromís, buscant els camins pel desenvolupament i creixement del projecte.

Lamentem les molèsties que aquesta situació puga ocasionar, ens fem càrrec i tractarem d'atendre cada cas, però entenem que en aquest moment la prioritat ha d'establir-se en la seguretat.

Be Runnker

caValencià