26 febrer, 2020

Una aula molt especial

Projecte: Una aula molt especial

Beneficiari:

Associació GUP. València www.asociaciongup.es

C/ Ntra. Sra. de la Asunción, 2. 

46020 Valencia

46020 Valencia

Inscrita en el Registro de Valencia con nº: AJ3/638-5359 de la sección TERCERA.

Descripció: Construcció d'una aula en l'espai contigu al col·legi públic “Albert Ballerini” a Djikesse per a menors amb discapacitat.

D'esta forma es permetrà als menors discapacitats l'assistència a classes de dilluns a divendres, i per tant poder eixir de casa i participar en les activitats del col·legi com un xiquet més. La realitat del Senegal és que estos xiquets no es matriculen en els centres escolars, s'amaguen a casa i no acudeixen al col·legi durant tota la seua vida, moltes vegades ni ixen de casa. La realitat impossibilita la inclusió en zones rurals, com la de Djikesse i Bignona on se situa el projecte.

Este projecte pretén donar resposta a aquesta situació. Els professionals seran voluntaris que ja treballen amb aquest col·lectiu al carrer, mitjançant aquest projecte se'ls oferirà un lloc on estar i treballar amb els menors, a més d'integrar-se en la dinàmica i infraestructures del col·legi: parc, pati, amb la resta de xiquets de Djikesse.

La clau del futur d'estos xiquets i les seues famílies està a eixir de l'analfabetisme, aprendre un ofici i poder treballar per a sobreviure.

Objectius:

  • Promoció i desenvolupament sociocultural de xiquets i xiquetes amb discapacitat en l'àrea de Djikesse (el Senegal).
  • Crear un espai de dinamització comunitària a Djikesse (el Senegal), que promoga la trobada l'intercanvi, l'autonomia i el desenvolupament sostenible de la comunitat
  • Aportar els materials necessaris per a la formació bàsica i professional de xiquets amb discapacitat de la comunitat de Djikesse i Bignona.

Àmbit d'actuació: Àrea de Djikesse i ciutat de Bignona (el Senegal)

Pressupost: 6.005€ (vegeu detall en document adjunt)

En cas de no cobrir-se els 6005 mitjançant la cessió de l'euro solidari es garanteix la cobertura de la diferència per part de la ONGD GUP de manera que el desenvolupament del projecte i la tangibilitzación i traçabilitat absoluta de cada cèntim aportat.

Projecte complet:

caValencià