Reglament

Article 1: Organització
L’entitat de gestió esportiva Grup Nostresport organitza el diumenge 05 de maig de 2024 la XI Carrera d’Empresas València. Es tracta d'una carrera popular amb dos distàncies, 5K i 10K, totes dos homologades i que es pot disputar de manera individual i per equips.

Esta prova pertany al Calendari Oficial de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i, mitjançant la seua inscripció, el corredor consent expressament que les seues dades bàsiques siguen cedits a aquesta entitat per a la tramitació, davant la companyia d'assegurances, de les assegurances obligatòries d'accidents i Responsabilitat Civil, així com la gestió de la llicència de dia i rànquing popular de proves de ruta. En tot cas, i tal com estableix la Llei de Protecció de Dades, l'interessat pot exercir en el futur els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant escrit o correu electrònic a la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, mail: facv@facv.es

Article 2: Horari d’inici
La carrera comptarà amb dos eixides diferenciades per a cadascuna de les seues distàncies, 5K i 10K, totes dues des de l'Avinguda Maestro Rodrigo 82 i finalització en la mateixa zona de l'eixida.

 • 5K: L’eixida de la carrera de 5 quilòmetres (distància homologada) serà a les 9:00 hores del matí. El temps màxim per cobrir el recorregut és d'1 hora
 • 10K: L'eixida de la carrera de 10 quilòmetres (distància homologada) serà a les 10.00 hores. El temps màxim per a cobrir el recorregut és d'1.30 h.

Article 3. Categories i modalitats de participació:
La Carrera d'Empreses València pot disputar-se de manera individual o per equips per a les seues dues distàncies. Tots els corredors, independentment de la categoria en què participen, disposen dels mateixos serveis i disposaran del seu temps i classificació absoluta i per sexe en la seua categoria. Però a més existeix un rànquing per equips en les dues distàncies.

MODALITATS PER EQUIPS:

 • Equips 5K i 10K:
  • Parelles: Masculí, femení i mixt.
  • Trios: Masculí, femení i mixt.
  • Quartets: Masculí, femení i mixt.

MODALITATS INDIVIDUALS:

 • 10K individual: Categoria masculina y femenina.
 • 5K individual: Categoria masculina y femenina.
  *Exclusivament en aquesta modalitat s'admetran atletes menors d'edat, des dels 14 anys.

Article 4. Inscripcions
El preu de la inscripció és:

– Del 30 de gener al 29 de febrer: 10+1 SOLIDARI
– Del 01 al 31 de març: 12+1 SOLIDARI
– De l’1 al 28 d’abril: 13+1 SOLIDARI
– Del 29 d’abril al 04 de maig: 16+1 SOLIDARI

A este import ha de sumar-se 2€ per la llicència de dia de la RFEA, inclou segur d’accidents, per als corredors que no disposen de la llicència autonòmica de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Per cada inscripció es destinarà un EURO SOLIDARI a causes benèfiques. Enguany el projecte seleccionat ha estat REOHOBT, de l’associació Natania que proveeix assistència a les persones sense llar de la ciutat de València.

L'import de la inscripció no serà reemborsable, no obstant això, l'organització podrà gestionar un servei de canvi de dades.

IMPORTANTLa talla de la peça NO està garantida, a pesar que demanem la talla de samarreta i fem la comanda conforme perquè la major part dels participants disposen de la talla sol·licitada sempre hi ha xicotetes desviacions.

Inscripcions en la Fira del Corredor
Sempre que queden places disponibles podran realitzar-se inscripcions en la Fira del Corredor a un preu de 16 euros+1 solidari (+2€ Llicència de Dia de la RFEA no inclosa).

MOLT IMPORTANT:
Si durant el període d'inscripció calguera fer modificacions en els equips aquestes només es podrien fer per a augmentar o substituir components. No es podrà eliminar components.

Procés d’inscripció

Les inscripcions es realitzaran únicament a través de la plataforma d'inscripcions de la carrera. Podeu accedir a ella directament a traves d'aquest enllaç: https://clickn.run/es/events/carrera-de-empresas-valencia/2024 o des de la nostra pàgina web carreradeempresasvalencia.com.

Una única persona pot inscriure a la totalitat dels membres del seu equip o empresa.

Pots realitzar el pagament mitjançant targeta o transferència bancària.

En cas de necessitar facturació envieu per mail una sol·licitud amb el nombre d'inscrits i les dades fiscals a la següent direcció: facturacion@carreradelasempresasvalencianas.com. Des d’eixe correu els remetrem la factura i UNA VEGADA REBUDA feu el pagament.

Article 5. Recollida de dorsals
La retirada de dorsals tindrá lloc a la Fira del corredor que es desenvoluparà el divendres vesprada i dissabte prèvis a la carrera.

Fira del Corredor
L'organització habilitarà un espai per retirar dorsals durant el cap de setmana previ a l'esdeveniment. Esta edició la retirada de dorsals tindrà lloc a la botiga INTERSPORT de Parc Comercial Ademuz, situat en Parc Comercial Ademuz 1 local 101, Av. de la Ilustración, 6, 46100 Burjassot, València.

Els horaris per a la retirada de dorsals seran: divendres (03/05/2024) d'11:00 a 20:30h i dissabte (04/05/2024) de 10:00 a 20:30h

Requisits retirada de dorsals
Per recollir el dorsal cal presentar justificant dinscripció, així com identificació personal.

En cas que un component de l'empresa reculla els dorsals de diversos companys, cal que la persona que recull puga identificar-se com a membre de l’empresa i disposar dels noms de tots els components de l'equip o empresa de què recull el dorsal.

Tots els inscrits que hagen facilitat el mail rebran a més de la justificació en realitzar la inscripció, un missatge previ a la fira del corredor amb l'assignació de dorsal i possibles informacions d'última hora.

Retirada de dorsals el dia de la carrera
Limitat únicament per a aquells corredors que venen de fora de València i àrea metropolitana i així puguen justificar-lo. El lliurament es realitzarà en la carpa d'organització fins a les 08:*30h (30 min. abans del començament de la prova

Article 6. Drets del corredor
Amb la inscripció a la carrera els corredors adquireixen els drets següents: dorsal i xip per poder participar a la carrera, bossa del corredor amb camiseta i els detalls que s'incorporin a cada edició, cronometratge amb temps oficial i real mitjançant xip, aparició en classificacions , avituallament en finalitzar la carrera, avituallament líquid a meitat de recorregut, diploma commemoratiu descarregable des de plataforma de cronometratge, així com la resta de servicis al corredor que l'organització ofereix.

Tots els participants disposen de la corresponent assegurança de Responsabilitat Civil i d'accidents. El participant en el moment de la inscripció, manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per a disputar la prova. Estaran exclosos els derivats d'un patiment latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis, etc. També quedaran exclosos els produïts per desplaçaments a/o des del lloc en el qual es desenvolupa la prova.

Article 7. Trofeus
El lliurament de premis es farà en un acte posterior a la carrera. En ella es farà lliurament de trofeus i medalles per a cada component de l'equip per a 1r, 2n i 3r classificat en les següents categories:

Categories per EQUIPS
Parelles masculí 5K Quartet masculí 5K Trio masculí 10K
Parelles femení 5K Quartet femení 5K Trio femení 10K
Parelles mixt 5K Quartet mixt 5K Trio mixt 10K
Trio masculí 5K Parelles masculí 10K Quartet masculí 10K
Trio femení 5K Parelles femení 10K Quartet femení 10K
Trio mixt 5K Parelles mixt 10K Quartet mixt 10K

 

Categories INDIVIDUALS
Tres primers atletes masculí 10K Tres primers atletes femení 10K
Tres primers atletes masculí 5K Tres primers atletes femení 5K

 

Categories ESPECIALS
Trofeu “runnker” a l’empresa amb major participació
Trofeu récord als atletes que baten les actuals marques:
5K masculí: 0:15:51. Santiago BRUNET CABRERA
5K Femení: 0:17:58. Miriam GREGORI ROMERO
10K masculí: 0:32:23 Octavio SANCHIS PENADES
10K femení: 0:37:16 Silvia SARRIÓN ESTEVE

 

Article 8. Cronometratge
El cronometratge de la prova es realitzarà mitjançant xip electrònic d'un sol ús situat en el dorsal. No cal retornar, ni llevar-se el xip. Pel que l'atleta una vegada travessada la meta, acudirà directament a la zona d'avituallament.

Article 9. Classificacions
La classificació oficial per equips s'estableix tenint en compte la suma de temps de cadascun dels components de l'equip. Si algun dels corredors de l'equip no participara o no acabara la prova, el seu equip no apareixerà en les classificacions. Sí que apareixeran els temps individuals dels corredors que la finalitzen en la classificació general.

Al marge de la classificació per equips hi ha una classificació general individual masculina i femenina per a les distàncies de 5K i 10K.

Les classificacions oficials es publicaran en la web de l'empresa de cronometratge així com en la web oficial www.carreradeempresasvalencia.com o altres possibles mitjans col·laboradors.

Article 10. Vehicles
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que per als atletes poguera suposar.

Article 11. Serveis al corredor
La prova comptarà amb tots els permisos oficials necessaris, servei d'ambulàncies amb A.T. S. i metge en meta, servei de vestuari en zona de meta, animació i speaker, així com altres serveis i atencions que l'organització puga disposar per al gaudi dels corredors.

Article 12. Protecció de dades
Els participants autoritzen l'organització de la Carrera de les Empreses al possible tractament de les seues dades personals amb finalitats comercials i publicitaris respecte dels seus propis serveis i promocions esportives però MAI a la cessió a tercers, excepte la necessària cessió a l'empresa assegurador per a la tramitació de les assegurances d'accidents.

Així mateix, consenten la presa de fotografies/vídeos, autoritzant que la seua imatge puga ser publicada en perfils socials o mitjans de comunicació (escrits o digitals), sense dret a cap percepció econòmica per això. S'informa que l'interessat pot exercir els drets establits en la legislació vigent, així com oposar-se a rebre informació comercial, dirigint-se a protecciondedatos@carreradelasempresasvalencianas.com

Article 13. Acceptació reglament
La formalització de la Inscripció en l'esdeveniment XI Carrera d'Empreses València del 05/05/2024 implica l'acceptació i la conformitat del participant envers totes les disposicions d'aquest reglament incloent la cessió de la seua imatge per a la reproducció exclusivament en fotografia o vídeo de l'esdeveniment.

CONSIDERACIÓ FINALTot el no previst en el present Reglament es regirà per les Normes Generals de Competició de la FACV, RFEA i World Athletics per a la temporada 2024. L'Organització es reserva el dret d'ampliar o modificar aquest Reglament, si ho considera necessari per motius de seguretat, logístics o altres.

caValencià
Necessites ajuda?