Més de 5.100 inscrits en una edició de la Carrera d'Empreses València que bat tots els seus rècords

Més de 5.100 inscrits en una edició de la Carrera d'Empreses València que bat tots els seus rècords

La X Carrera d'Empreses València ha tingut lloc el matí del diumenge 07 de maig amb eixida a les 08.45 la *5k i arribada a les 09.00 la 10K

La X edició de la Carrera d'Empreses València (CEV) ha tingut lloc en el matí del diumenge 07 de maig 2023 amb eixida i arribada en l'Avinguda Mestre Rodrigo de València.

La carrera ha batut tots els seus rècords de participació i superat les expectatives dels organitzadors tancant amb 5.124 inscrits, que s'han sumat a la celebració del desé aniversari d'aquesta prova organitzada per Grup Nostresport.

Durant la carrera s'ha fet un programa especial de seguiment en streaming des de nostresport.com, pots veure-ho ací:

Entre les moltes novetats que aquesta edició ens ha portat, tal com es va anticipar en la presentació de la carrera del passat divendres 26 d'abril en el marc de la Jornada Runnker Esport i Empresa trobem:

  • Nova identitat gràfica amb un renovat aspecte visual i plataforma web
  • Circuits 5k i 10k amb distàncies homologades per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme
  • Aposta per la sostenibilitat: Mesurament de la petjada de carboni de l'esdeveniment a càrrec del patrocinador Global Factor, samarreta de la carrera sostenible, recollida i reciclatge de residus mitjançant la col·laboració amb Ecoembes, vehicles elèctrics com el cotxe oficial de la carrera el Soda Enyak Coupe cortesia de Skoda València, reducció del suport paper, etc.
  • Component solidari, tal com s'ha fet en totes i cadascuna de les edicions. En aquesta edició almenys 1 € per corredor es destinarà al projecte de la Fundació Vicent Ferrer de construcció d'un centre per a xiquets amb paràlisi cerebral a l'Índia. A més es col·laborarà amb la l'Associació Natania, que atén persones sense llar a València, en la recollida de material per a la seua labor.
  • Rellevància de la nostra llengua. Presència del valencià en totes l'accions de comunicació en un esforç per contribuir a la presència pública i normalització en tots els àmbits del valencià.caValencià
Necessites ajuda?