Eres l'heroi que necessita el nostre repte!

Eres l'heroi que necessita el nostre repte!

La Carrera d'Empreses de València pot haver acabat, però encara pots convertir-te en un superheroi del #Repte d'Empreses València  realitzat en la nostra app Activy.Enhorabona per la teua dedicació i gràcies per participar! Ho estàs fent molt bé guanyant punts en el repte, però no seria més divertit competir al costat dels teus companys? Clar que sí!

Convida a col·legues de la teua empresa a competir amb tu!

Augmenta les possibilitats de guanyar nostres recompenses! Ajuda als teus companys a fer el primer pas cap a un estil de vida més saludable. No acceptem excuses per no estar prou en forma… perquè en Activy, cada activitat per senzilla que siga, compte! 

Com fer-ho: En el teu cercle més pròxim de col·laboradors, troba a 3 persones que no s'hagen unit al repte. Esmenta'ls l'oportunitat de donar suport al projecte Solidari de “Rehoboth” de l'Associació Natania amb els seus quilòmetres solidaris i la possibilitat de guanyar una participació en les olimpíades interempresarials que organitzem este estiu. Ensenya'ls com unir-se al repte i divertir-vos junts!

Què et sembla això?

Posa't la capa de super heroi i competix amb els teus amics del treball donant-los suport en la seua aventura per a millorar la seua forma física, la salut i el seu benestar!caValencià
Necessites ajuda?