Projecte Solidari 2024: “Rehoboth” de la Associació Natania

La XI edició de la Carrera d'Empreses València que es desenvoluparà diumenge que ve 05 de maig 2024 tindrà com a destinatari dels fons solidaris recaptats el projecte “Rehoboth” de l'Associació Natania.

A través d'aquest projecte l'Associació Natania ve atenent les persones sense llar de la ciutat de València sent l'únic recurs de la ciutat de baixa exigència i ampli acolliment per als caps de setmana. A partir d'aquest projecte que inicialment atén les necessitats assistencials més bàsiques de les persones sense llar l'associació *Natania construeix un espai d'escolta i acolliment que retorna la dignitat que les persones sense llar mereixen.

Des de la seua primera edició en 2012 la Carrera de les Empreses ha comptat amb un vessant solidari que l'any passat va destinar 5.100€ al projecte “Centre educatiu per a xiquetes i xiquets amb paràlisi cerebral en l'àrea de *Dornala, Srisailam de la Fundació Vicente Ferrer i en 2022 es van destinar els fons al projecte ‘Condicionament de les aules del col·legi de Djikesse’ de l'Associació GUP València (www.asociaciongup.es).

manita

Col·labora amb nosaltres

Si vols col·laborar de manera econòmica, el nostre núm. de compte per a rebre donatius és:
ES33 2100 2341 4502 0015 1293 (La Caixa)

Vols saber més?

Ens encantaria anar a la vostra empresa a donar-vos a conéixer els nostres projectes solidaris, si estàs interessats contacteu amb nosaltres:

info@natania.es
691798463

caValencià
Necessites ajuda?