Presentada la X Carrera d'Empreses València en el marc de la Jornada Runnker Esport i Empresa

Presentada la X Carrera d'Empreses València en el marc de la Jornada Runnker Esport i Empresa

Récord de inscritos superando ya los 4.300 runnkers, circuito con dos distancias homologadas, nueva identidad gráfica, apuesta por la sostenibilidad, la solidaridad y la lengua entre los ejes de la décima edición.La carrera se ha presentado en el marco de la Jornada Runnker Deporte y empresa en la que han participado entre otros la influencer Patry Jordán, con 21 Millones de suscriptores, y Gema Payá.

La X edició de la Carrera d'Empreses València (CEV) es va presentar ahir divendres 26 d'abril a les 09.45 hores en el marc de la Jornada Runnker Esport i Empresa organitzat per primera vegada per la pròpia CEV.

En la presentació es van indicar les novetats i principals eixos d'una edició que amb més de 4.300 inscrits ja ha batut àmpliament el seu rècord de participació, i que poden articular-se en els següents punts:

 • Nova identitat gràfica amb un renovat aspecte visual i plataforma web.
 • Circuits 5k i 10k amb distàncies homologades per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.
 •  Aposta per la sostenibilitat mitjançant la col·laboració amb Ecoembes per a la recollida i reciclatge de residus, reducció del suport paper, mesurament de la petjada de carboni de l'esdeveniment a càrrec del patrocinador Global Factor, o samarreta de la carrera sostenible.
 • Component solidari, tal com s'ha fet en totes i cadascuna de les edicions. En aquesta edició almenys 1 € per corredor es destinarà al projecte de la Fundació Vicent Ferrer de construcció d'un centre per a xiquets amb paràlisi cerebral a l'Índia. A més es col·laborarà amb la l'Associació Natania, que atén persones sense llar a València, en la recollida de material per a la seua labor.
 •  Rellevància de la nostra llengua. Presència del valencià en totes l'accions de comunicació en un esforç per contribuir a la presència pública i normalització en tots els àmbits del valencià.

En la presentació han intervingut José Luis Silvestre, gerent de Grup Nostresport com a promotor de la Carrera, Vicent Garcíaresponsable del recorregut i José Borrás, vinculat a la Fundació Vicent Ferrer.

Jornada Runnker Esport i Empresa

La Jornada Runnker Esport i Empresa va tindre lloc el divendres 28 d'abril de 09.30 del matí a 14.00 hores en el saló de graus de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i va comptar amb les influencer Patry Jordan i Gema Payá, entre altres convidats.

 • 09.30 Obertura jornada. Francisco Muñoz Murgui. Degà Facultat d'Economia.
 • 09.45 Presentació X Carrera d'Empreses València
 • 10.15 Xarrada amb Álex Salvador. Dr. Màrqueting de Cárnicas Serrano: «Esport en l'empresa, molt més que màrqueting, el cas Cárnicas Serrano»
 • 11.00 Presentació del Baròmetre Maratons i *RRSS
 • 11.30 Pausa Café
 • 12.00 Taula Esport, Benestar i Empresa.
 • 13.00 Taula «Influencers i Esport» amb Patry Jordan i Gema Payá

La jornada va ser emesa en streaming a través del canal de YouTube de Nostresport.com en una realització produïda per la línia de serveis audiovisuals de Grup Nostresport, Nostresport TV.caValencià
Necessites ajuda?