La Carrera d'Empreses València 2023 tindrà els circuits 5K i 10K homologats per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme

La Carrera d'Empreses València 2023 tindrà els circuits 5K i 10K homologats per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme

La X edició de la Carrera d'Empreses València que tindrà lloc el proper diumenge 07 de maig 2023 disposarà dels seus dos circuits, els corresponents a les distàncies de 5k i 10k, homologats per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA).

El passat 07 d'abril jutges de la RFEA van realitzar el mesurament i ajust dels circuits proposats finalitzant així el procés d'homologació de les distàncies. Es finalitzava així un procés arrancat mesos arrere amb l'objectiu de disposar de distàncies homologades per a la celebració de la X *CEV. Aquest procés ha afectat en diverses ocasions els traçats inicialment proposats fins finalment establir aquests recorreguts homologats per la RFEA i acordats amb policia local de València i la Fundació Esportiva Municipal.

D'esta manera i per als pròxims 5 anys la Carrera d'Empreses València disposarà dels seus dos circuits homologats per a gaudi dels seus participants.caValencià
Necessites ajuda?