El projecte solidari per a l'edició 2024 de la Carrera d'Empreses València és REHOBOTH de l’associació Natania, per a l'atenció de persones sense llar de la ciutat de València

El projecte solidari per a l'edició 2024 de la Carrera d'Empreses València és REHOBOTH de l’associació Natania, per a l'atenció de persones sense llar de la ciutat de València

La XI edició de la Carrera d'Empreses València que es desenvoluparà diumenge que ve 05 de maig 2024 tindrà com a destinatari dels fons solidaris recaptats el projecte “Rehoboth” de l'Associació Natania a la ciutat de València.

Projecte Rehoboth

A través del projecte Rehoboth l'Associació Natania aten a les persones sense llar de la ciutat de València. Actualment és l'únic recurs de la ciutat de baixa exigència i ampli acolliment per als caps de setmana.

A partir d'aquest projecte que inicialment atén les necessitats assistencials més bàsiques de les persones sense llar de València l'associació Natania construeix un espai d'escolta i acolliment que retorna la dignitat que les persones sense llar mereixen.

L'Associació Natania

L'Associació Natania cerca des de 2009 promocionar socialment a les persones que pateixen situacions de vulnerabilitat i/o exclusió, així com donar a conéixer la seua realitat i fomentar la implicació i compromís social a través del voluntariat.

proyecto_rehoboth
memoria_2022


caValencià
Necessites ajuda?