Activy App nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València 2024

Activy App nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València 2024

La XI edició de la Carrera d'Empreses València que tindrà lloc el diumenge 05 de maig de 2024 suma un nou patrocinador, es tracta de l'APP de reptes esportius per a empreses Activy.

D'esta manera l'esdeveniment, que supera ja els 3000 corredors i les 200 signatures inscrites, i que és el major esdeveniment d'esport corporatiu de la Comunitat Valenciana i segon d'Espanya, suma un nou patrocinador.

A través d'aquesta col·laboració Activy APP i Grup Nostresport esperen facilitar noves eines als runnkers per a la promoció dels hàbits saludables dins de les empreses a través de la Carrera, així com establir les bases per a futurs projectes conjunts en l'àmbit de l'activitat física in-Company.

Sobre ACTIVY
Activy ajuda a les empreses a crear sense esforç programes de salut i benestar per als seus equips a través de reptes esportius, i recolzat en una aplicació mòbil personalitzable i inclusiva. D'esta manera, no sols promou l'activitat física i hàbits saludables, sinó que també la socialització entre equips mitjançant ludificació, objectius benèfics, i diversió garantida, no sols per a esportistes.

La seua metodologia ajuda al fet que les empreses puguen desenvolupar aquestes iniciatives sense llevar-los temps en la coordinació o creació de les activitats. Des de fa més de 6 anys, ajuden a crear ambients de treball més saludables i feliços, col·laborant amb més de 400 empreses com Santander, Google, Volkswagen, Aecom, DHL, Ericsson, Danone, IBM, Dior, Michelin, LG, Dell, *Astra Zeneca, Siemens.

A més de la seua llarga experiència creant programes d'esport corporatiu, la seua plataforma tecnològica ajuda a tindre versatilitat amb el registre de diferents tipus d'activitats incloent bàsquet, tenis o natació, o fins i tot complir objectius
basats en el nombre de passos, i ludificació per mitjà de rànquings i un fòrum social per a promoure la cohesió i socialització d'equips.

Inscripcions
El termini d'inscripció comença el dimarts 30 de gener i s'estendrà fins al 01 de maig, o la finalització dels dorsals disponibles. Esta ésa la segmentació temporal de preus de la carrera:

  • - De l’1 abril al 28 abril: 13+1 SOLIDARI*
  • Del 29 d’abril a l’1 de maig: 16+1 SOLIDARI*

(*) A este import ha de sumar-se 2€ per la llicència de dia de la RFEA per als corredors que no disposen de la llicència autonòmica de la federació d'atletisme de la Comunitat Valenciana.


Pots inscriure’t al lloc web https://carreradeempresasvalencia.com/
O la plataforma d’inscripcions: https://clickn.run/es/events/carrera-de-empresas-valencia/2024caValencià
Necessites ajuda?