Gemma Payà, la popular influencer “Miss Leggings”, ambaixadora de la Carrera d’Empreses València 2023

Gemma Payà, la popular influencer “Miss Leggings”, ambaixadora de la Carrera d’Empreses València 2023

La X edició de la Carrera d'Empreses València que es desenvoluparà el pròxim diumenge 07 de maig 2023 suma un nou aliat.

La popular influencer de running Gema Payá, “Miss Leggings”, amb més de 100.000 seguidors en Instagram serà ambaixadora d'aquesta desena edició 2023 de la Carrera d'Empreses València, any en què celebra la seua desena edició.

La periodista especialitzada en running contribuirà a l'esforç de promoció de la carrera a més de participar en la taula redona “El màrqueting d’influencers en el món del running”

Sobre Gema Payá

Periodista, blogger i runner valenciana és un referent en el món del running y la moda.“Sent que el running és molt més que el simple fet de posar-se a córrer o der ser més o menys ràpid. Aquest esport, que m'ha acompanyat des de la infància, m'ha aportat fortalesa, aprenentatges i valors que després he pogut aplicar tant a nivell personal com professional. He entés que l'esport m'impulsa a eixir de la meua zona de confort, a no conformar-me i atrevir-me a perseguir els meus somnis. I per descomptat, el running uneix, uneix molt"

Puedes seguirme en mi página web: www.missleggingsrun.com o a través de mis redes sociales:caValencià
Necessites ajuda?