Nou servei de preparació física

Nou servei de preparació física

Runnkers, inaugurem un nou servei, de la mà del preparador físic Víctor Gadea, des de la Carrera d'Empreses València t'oferim un pla d'entrenament perquè aconseguisques els teus objectius.

A més oferim als patrocinadors una entrene col·lectiu amb la seua plantilla on puguem ajuntar-nos, gaudir d'una estona d'esport i companyonia i perfilar les necessitats de cadascun segons els seus objectius amb Víctor.

Recorda que pots veure ací les opcions de vinculació amb el nostre projecte: https://carreradeempresasvalencia.com/patrocina/

Et deixem una mica més d'informació sobre Víctor:

El meu nom és Víctor Gadea i la meua ment camina davant dels meus passos. No deixe d'apassionar-me per tot. Crec que soc un amant del desconegut, necessite aprendre coses contínuament. Soc preparador físic i esportista en actiu. Esportista en general, Triatló especialment. Crec que m'agrada aquest esport perquè tots els dies tinc la possibilitat de conéixer una cosa nova o alguna persona diferent. Practique Triatló des dels 8 anys, quan Lance Armstrong encara ho practicava, i crec que m'agrada tant per ell, o simplement perquè em va poder mostrar un esport desconegut, “l'esport dels homes de ferro”. Llavors fer un triatló era quasi prohibit (per a majors de 18) i ténies que tindre una llicència d'obsessiu compulsiu per l'esport. Ara mire arrere, han passat mes de 15 anys, i he tingut la sort de veure l'evolució de l'esport i tot el que això comporta: entrenament, competicions, noves tecnologies, nous estudis, atletes, bicis, tècniques i altres moltes coses. Ningú respon, perquè no ens atrevim a enfrontar-nos a la realitat, i no fem una altra cosa que esperar i esperar fins que ens plantem en 60 anys i decidim que ja no tenim edat per a fer ximpleries.

Senyors, IT’s TIME TO MOVE (és hora de moure's)

Podeu trobar-me en Instagram o en strava caValencià
Necessites ajuda?