BASE PROTECTION nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València

BASE PROTECTION nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València

La XI edició de la Carrera d'Empreses València que tindrà lloc el diumenge 05 de maig de 2024 suma un nou patrocinador, es tracta de Base Protectionuna empresa especialitzada en el disseny i fabricació de calçat de seguretat que combina confort i seguretat.

Per a Base Protection la cura dels peus i dels treballadors és una cosa fonamental. Per això cada parell de sabates sorgeix de la fusió entre tecnologia avançada en seguretat i comoditat, disseny estètic acuradament elaborat, rigoroses proves de laboratori i exhaustives avaluacions en entorns laborals reals. I per això ens oferirà diferents activitats bolcades a cura dels peus dels treballadors.

Durant la nostra pròxima jornada Runnker Esport i empresa del dia 23 d'abril, farà una xarrada titulada "De la Pista a l'Oficina: Potenciant l'acompliment laboral a través del calçat adequat i la consideració de la morfologia individual" evidenciant els beneficis de triar un calçat de seguretat adequat i com seleccionar-lo.

A més, en la fira del corredor en els dies 03 i 04 de maig, Base Protection oferirà la prescripció de la sabata i/o plantilla de seguretat més adequat mitjançant l'escaneig de la trepitjada, tenint en compte la morfologia de cada peu, gràcies al seu revolucionari sistema Scan&Fit.

L'esdeveniment, que supera ja els 5.000 corredors i les 350 signatures inscrites, i que és l’esdeveniment d’esport corporatiu més gran de la Comunitat Valenciana i segon d'Espanya, suma un nou patrocinador que acompanyarà als corredors amb les populars “llebres” marcant els temps a més de diferents accions d'animació i descomptes en els seus productes.

Sobre BASE PROTECTION

Base Protection, reconeguda pel seu compromís amb la innovació i l'excel·lència en l'àmbit del calçat de seguretat, s'uneix per primera vegada a la Carrera d'Empreses amb un propòsit inspirador. Impulsats per la seua dedicació a proporcionar solucions avançades, la marca presenta amb entusiasme la seua última novetat per a l'any 2024: Run@Work, la revolucionària línia de calçat de seguretat que fusiona el rendiment de les sabatilles de running amb les necessitats de l'entorn laboral.

Run@work de Base Protection redefineix les expectatives del calçat de seguretat en incorporar la dinàmica i comoditat de les sabatilles de running. La característica més destacada d'aquesta línia és la tecnologia HiFlap, dissenyada per a oferir estabilitat i adaptabilitat incomparables..

La innovadora tecnologia HiFlap compta amb dues aletes automàtiques independents que s'ajusten a les necessitats específiques del peu, proporcionant estabilitat en qualsevol posició. El taló rebaixat en la part posterior afig estabilitat addicional, prevenint torçades i millorant la subjecció. Aquests elements es combinen per a brindar beneficis com la prevenció de lesions, la protecció d'articulacions i músculs, així com una postura correcta.

Amb Run@work, Base Protection no sols ofereix un calçat de seguretat d'alt rendiment, sinó que també es connecta amb l'energia i la passió d'aquells que busquen un rendiment òptim en cada pas. Representa la fusió perfecta entre rendiment i comoditat, proporcionant als "corredors laborals" l'elecció ideal per a superar els desafiaments diaris amb confiança i estil. Aquest calçat no sols garanteix un rendiment excepcional, sinó que també prioritza el confort sense comprometre la qualitat.

Inscripcions

El termini d'inscripció comença el dimarts 30 de gener i s'estendrà fins al 01 de maig, o la finalització dels dorsals disponibles. Esta ésa la segmentació temporal de preus de la carrera:

– De l’1 abril al 28 abril: 13+1 SOLIDARI (*)

– Del 29 d’abril a l’1 de maig: 16+1 SOLIDARI (*)

(*) A este import ha de sumar-se 2€ per la llicència de dia de la RFEA per als corredors que no disposen de la llicència autonòmica de la federació d'atletisme de la Comunitat Valenciana.

Pots inscriure’t al lloc web https://carreradeempresasvalencia.com/

O la plataforma d’inscripcions: https://clickn.run/es/events/carrera-de-empresas-valencia/2024caValencià
Necessites ajuda?