ETALENTUM nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València

ETALENTUM nou patrocinador de la Carrera d'Empreses València

La XI edició de la Carrera d'Empreses València que tindrà lloc el diumenge 05 de maig de 2024 suma un nou patrocinador, es tracta de signatura de selecció de personal i headhunting de proximitat, Etalentum.

D'esta manera l'esdeveniment, que supera ja els 3000 corredors i les 200 signatures inscrites, i que és el major esdeveniment d'esport corporatiu de la Comunitat Valenciana i segon d'Espanyasuma un nou patrocinador.

Sobre Etalentum

Etalentum Selecció és una empresa dedicada exclusivament al headhunting de directius, càrrecs intermedis i perfils altament especialitzats des de 2013. 

Etalentum ajuda a les empreses en les seues fases de creixement a dur a terme els seus projectes, atraient el talent allí on el necessiten. Una aposta pel headhunting de proximitat, posicionant-se on els seus clients els necessiten, per això compten amb la major xarxa d'oficines exclusivament dedicades a la selecció de talent d'Espanya.

Els consultors d’Etalentum acompanyen als seus clients en tot el procés de selecció. Amb un abordatge de «headhunters» purs que permet arribar a aquells candidats inactius que passen inadvertits a la majoria d'empreses de selecció.

Persones al servici de persones però amb una ànima tecnològica i innovadora que els ha portat a incorporar múltiples solucions tecnològiques als seus processos, fent-los molt més eficients.

Inscripcions

El termini d'inscripció comença el dimarts 30 de gener i s'estendrà fins al 01 de maig, o la finalització dels dorsals disponibles. Esta ésa la segmentació temporal de preus de la carrera:

– De l’1 abril al 28 abril: 13+1 SOLIDARI (*)

– Del 29 d’abril a l’1 de maig: 16+1 SOLIDARI (*)

(*) A este import ha de sumar-se 2€ per la llicència de dia de la RFEA per als corredors que no disposen de la llicència autonòmica de la federació d'atletisme de la Comunitat Valenciana.

Pots inscriure’t al lloc web https://carreradeempresasvalencia.com/

O la plataforma d’inscripcions: https://clickn.run/es/events/carrera-de-empresas-valencia/2024caValencià
Necessites ajuda?