Presentació del teaser promocional de la XI Carrera d'Empreses València

Presentació del teaser promocional de la XI Carrera d'Empreses València

El vídeo ha sigut desenvolupat per Nostresport TV, la línia de servicis audiovisuals de Grup Nostresport, proveïdor de les necessitats audiovisuals de la Carrera d'Empreses València, això és aftermovies, vídeo reportatges d'empreses participants que ho contracten o streamings.

La peça té com a objectiu plasmar la part emocional darrere de la CEV, una carrera diferent que es basa en la creació d'equips i unió amb els companys de l'empresa, d'ací el leitmotiv de “no és només una carrera”. El vertader protagonista d'aquesta carrera són els grups que es formen internament, les connexions que la doten d'ànima.

Visualment s'ha buscat transmetre aquest concepte a través d'un estil dinàmic, i actual recolzat en el storytelling com a font per a transmetre emocions.

La producció ha comptat amb la col·laboració de: Cárnicas Serrano, Família Martínez, Power Electronics, Desguaces Cortés i Col·legi Mantellate.caValencià
Necessites ajuda?